Yapraklar Düşer Kirpiler Koşar Hoş Geldin Sonbahar

23.11.2022 157

Okulumuz özel öğrencileri, sonbaharın gelişini etkinliklerle kutladı!

Okulumuz öğretmenlerinden Hülya Oğur ve Ömer Faruk Yıldız tarafından hazırlanan etkinlikle sonbaharın gelişi, sonbaharın özellikleri tanıtıldı. Çocuklar eğitim, öğretim sürecine aktif katılarak bilgilerin kalıcı hale getirilmesi amaçlandı. Öğretmenlerimizin kontrolünde özel öğrencilerimiz okul bahçesinden dökülmüş sarı yapraklar toplayarak etkinliği başlattılar. Ardından önceden hazırlanmış kirpi görseli öğretmenler tarafından belirlenen renklerle sınırlı alan boyatıldı. Öğrenciler bu aşamada bağımsız olarak çalıştılar. Ardından kirpinin sırt kısmına yapıştırıcı sürülerek öğrencilerin topladıkları yaprakları yapıştırmaları beklendi. Etkinliğin sonunda kirpiler panoya asıldı!

Öğrenciler için sonbahar tanıtım animasyonu izletilerek sonbaharın özellikleri ile ilgili konuşuldu. Sonbaharda kullandığımız kıyafet ve nesneler tanıtıldı, amaçlarından bahsedildi.

23-11-202223-11-202223-11-2022