Okulumuzun Tarihçesi

10.11.2022 182

Okulumuzun Tarihçesi

Okulumuz 1978 yılında 1 derslik,1 müdür odası,1 lojman şeklinde yapılmıştır.2006 yılı sonunda ise Avrupa Birliği ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü Temel Eğitime Destek Kampanyası çerçevesinde yapılan yeni 9 dersli bina ile hizmete girmiştir. Yeni binamız hizmete girdiği 2006 yılından 2019 yılına kadar ilkokul ve ortaokul düzeylerinde hizmet vermeye devam etmiştir. 2019 yılında ortaokul, Anıt Ortaokulu adı altında yeni bir binaya taşınmıştır. Bu tarihten itibaren okulumuz Anıt İlkokulu olarak hizmet vermektedir. Mevcut binamızda 10 derslik, 4 anasınıfı, çok amaçlı salon, zeka oyunları sınıfı, kütüphane, rehberlik servisi odası bulunmaktadır. Okulumuzda bir adet özel eğitim sınıfı bulunmaktadır. Okulumuz aynı zamanda taşıma merkezidir. Anıt köyü çevresindeki köylerden öğrenciler servis araçları ile okulumuza taşınmaktadır.