Doldur Kağıdı, Boşalt Mamayı

01.03.2024 25

BİGEP kapsamında  okulumuz öğretmenlerinden Ergül YILDIRIM tarafından hazırlanan geri dönüşüm projesi, kullanılmış malzemelerin toplanarak işlenmesi ve tekrar kullanılabilir ürünlere dönüştürülmesini amaçlayan sürdürülebilir bir girişimdir.

Bu projeler, doğal kaynak tüketimini azaltarak çevresel etkileri en aza indirmeyi hedefler. Ayrıca, atıkların kontrolsüz bir şekilde biriktirilmesini önleyerek çevre kirliliğini azaltmaya yardımcı olurlar. Biz de Viranşehir Anıt İlkokulu 3. Sınıflar olarak DOLDUR KAĞIDI BOŞALT MAMAYI sloganıyla çıktığımız bu yolda hem ağaçlarımızı koruyoruz hem de sokak hayvanları olan can dostlarımızı yalnız bırakmıyoruz ve tüm insanlığı da aynı hassasiyete davet ediyoruz.